PENGENALAN

KAWAN International Travel Sdn Bhd (1094846-T) (Lesen Kementerian Pelancongan Malaysia KPKLN: 7956) ditubuhkan pada 23 Mei 2014 dibawah Akta Syarikat 1956; dan juga ahli MATTA (Malaysia Association Travel & Tours Agency). Berkuatkuasa dari 6 Oktober 2016, KAWAN telah beroperasi di bawah imej korporat yang baru, yang lebih segar dan dinamik. Selain perkhidmatan Umrah dan Haji, KAWAN juga menyediakan pelbagai pakej percutian dan pelancongan di dalam dan luar negara yang pasti akan membawa kenangan manis untuk dikenang sepanjang hayat.

VISI

Menjadi sebuah syarikat pelancongan bertaraf dunia, dan yang terulung di dalam industri pelancongan dan memberikan khidmat yang terbaik kepada pelanggan.

MISI

KAWAN beriltizam untuk mencapai visi yang telah digariskan dengan :
1. Menyediakan perkhidmatan haji, umrah, ziarah, pelancongan domestik dan luar negara yang terbaik.
2. Mematuhi semua undang-undang dan peraturan yang telah ditetapkan oleh semua badan yang berkaitan, dalam dan luar negara.
3. Memberi nilai dan kepuasan yang setara dengan setiap sen wang pelanggan.

PERKHIDMATAN / PAKEJ YANG DITAWARKAN

KAWAN menawarkan pakej Umrah dan Haji yang selesa dan mampu. Setiap pakej telah dirangka dengan mengutamakan keselesaan dan kemudahan jemaah semasa melakukan ibadah, disamping harga yang berpatutan.

KAWAN mempunyai pelbagai pakej Kembara Muslim untuk diterokai. Dengan Kembara Muslim, anda akan berpengalaman untuk mengutip ibrah daripada lawatan ke tempat-tempat yang bersejarah.

KAWAN menyediakan pelbagai pilihan tempat pelancongan yang menarik dengan harga berpatutan untuk anda terokai; dari kota raya ke desa, kepelbagaian sejarah purba dan budaya yang memukau untuk dinikmati.

KAWAN menyediakan perkhidmatan penempahan hotel atau pusat peranginan yang diingini sama ada untuk urusan kerja ataupun percutian. Berikan maklumat berkaitan dan KAWAN akan tawarkan harga dan perkhidmatan yang terbaik untuk memenuhi kepuasan pelanggan.

Bersama rakan strategik penerbangan, KAWAN menawarkan tiket penerbangan dengan harga terbaik meliputi hampir setiap destinasi.

TOP